Open Site Navigation
  • Facebook
  • Instagram

Veelgestelde vragen

Doen jullie ook gelegenheids-drukwerk?

Nee, dit behoort niet meer tot ons aanbod. Door de uitbreiding van Signcube, ons nieuwe zusterbedrijf, hebben we ervoor gekozen om dit niet meer aan te bieden en ligt de focus meer op commercieel drukwerk.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Afhankelijk van het type drukwerk kan dit variëren tussen 2 werkdagen of 2 weken. Zaken zoals visitekaartjes en flyers gaan snel. Bij complexer drukwerk zoals ringmappen kan de levertijd toch zeker een week duren. 

Is er een minimum oplage?

Nee, wij kunnen al drukken van enkele exemplaren. Kleine oplages worden digitaal gedrukt om de prijs aantrekkelijk te houden. Bij grotere oplages gaan we over naar offsetdruk.

Kan ik zelf het ontwerp aanleveren?

Zeker! Bestanden mogen aangeleverd worden bij voorkeur in '.pdf' formaat. Wij zullen dan kijken om het bestand drukklaar te maken. Hiervoor wordt een eenmalige instelkost aangerekend die inbegrepen zit in de prijs op onze offerte.

Voorzien jullie ook het ontwerp?

Ja, de schikking van de boodschap, gegevens en grafische elementen kunnen wij voorzien. Voor we overgaan tot productie wordt altijd een voorbeeld doorgestuurd naar de klant voor feedback. Indien er ook een logo moet aangemaakt worden dan u hiervoor ook bij ons terecht. 

Kunnen wij eens komen kijken naar de mogelijkheden?

Uiteraard! Wij hebben in onze showroom tal van voorbeelden liggen van alle soorten drukwerk. Zo kan u de kwaliteit komen voelen en kunnen we advies bieden om de juiste keuze te maken afhankelijk van de doeleinden. Bij voorkeur op afspraak.

Zelf nog een vraag?

Social

Openingsuren

Maandag

9u30 tot 12u - 13u30 tot 18u00

Dinsdag t.e.m. vrijdag

9u tot 12u - 13u00 tot 18u00

Zaterdag

Enkel op afspraak

Gesloten op

zon- en feestdagen

Contact

info@bellescreen.be

09 374 56 22

Venecolaan 56E - 9880 Aalter

BE 0441.931.406

  • Facebook
  • Instagram

© 2023 Bellescreen bv