top of page

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een bedrukking?

In het kort: de prijs hangt af van de gekozen textiel, het aantal stuks, wat erop moet komen en het formaat. Zonder deze info te hebben is het heel moeilijk om een richtprijs te geven. Zo kan een kleine oplage met een complex logo in dezelfde prijsklasse liggen als een grote oplage met een eenvoudig logo.

Kan ik ook 1 stuk laten bedrukken?

Dat kan, maar de prijs kan hiervan hoog liggen afhankelijk van het soort druktechniek. Niet elk type textiel wordt op dezelfde manier bedrukt. Zo is een fleece heel beperkt in druktechnieken terwijl een T-shirt meer mogelijkheden biedt.

Hoe moet ik de kledij wassen?

Altijd wassen op maximum 40°C en binnenste buiten. De droogkast vermijden, matig gebruik van wasverzachter. Niet strijken over de bedrukte delen. Foutief wassen kan heel snel schade brengen. Aandachtig wassen is héél belangrijk in het garanderen van opdruk die voor lange tijd moet meegaan.

Kan ik zelf textiel binnen brengen voor bedrukking?

Ja dat kan, je verliest echter onze garantie. Omdat wij niet gekend zijn van de kwaliteit en de stof kunnen wij niet met zekerheid zeggen dat de opdruk zal houden op de textiel. Wil je toch liever zeker zijn, neem dan gerust een kijkje op onze catalogi. Wij hebben een breed aanbod aan textiel waarvan we een perfecte uitvoering kunnen garanderen.

Zijn er stalen om te passen?

Ja, maar we hebben niet van alles een staal op voorraad liggen. Het passen van stalen gebeurt enkel in onze showroom, er worden geen stalen meegegeven. Een staal kan altijd aangevraagd worden, indien er na ontvangst van de staal géén order volgt zijn we genoodzaakt het artikel door te rekenen aan de klant. Bij een uiteindelijke bestelling nemen wij de kosten van het bestelde staal voor onze eigen rekening. Verzendkosten van €6,00 blijven wel gelden.

Hoe lang gaat de bedrukking mee?

Er zijn verschillende factoren die de levensduur van een bedrukking beïnvloeden. De voornaamste is foutief wassen. Te hoge temperaturen, te veel wasverzachter en veel overstrijken brengt snel schade toe. Deze moeten dus altijd vermeden worden. Een foute druktechniek kan ook impact hebben. Als de druk afgaat hebben we graag dat de klant dit onmiddelijk laat weten. Zo kunnen we onderzoeken wat de oorzaak is en zoeken naar een correcte oplossing.

Zelf nog een vraag?

bottom of page